Ruilen & Retourneren

Onze garantie

Bedankt voor je recente aankoop. Als u niet tevreden bent met uw bestelling, stuurt u eenvoudig uw artikel naar ons terug. Volg de onderstaande instructies, zodat we uw terugkeer zo snel mogelijk kunnen verwerken.

Terugkeer per post:

Niet-aangepaste, niet-definitieve koopwaar kan worden teruggestuurd in de originele ongedragen staat en binnen BINNEN DAGEN VAN ORIGINELE AANKOOP (factuurdatum) worden ontvangen. Bestellingen die na deze periode worden teruggestuurd, worden niet geaccepteerd. schoennieuwe.com behoudt zich het recht voor om versleten of beschadigde koopwaar te weigeren.

Verpak de goederen in de originele verpakking of in de juiste doos. Voeg de ingevulde pakbon bij die op de achterkant van de originele factuur staat.

Vul het bijgevoegde retourformulier in. Schil en plak zowel het voorgedrukte adresetiket EN het meegeleverde, vooraf betaalde USPS verzendlabel; aan de buitenkant van de doos. Bewaar uw verzendbewijsnummer voor naslag en tracking.

Als u uw aankoop met een bankpas of creditcard hebt gedaan, ziet u uw teruggave binnen 2-5 werkdagen na de verwerkingsdatum, maar het kan tot 10 dagen duren voordat uw teruggave bij uw bankinstelling is. Een terugbetaling via PayPal moet binnen 2-5 werkdagen na de verwerkingsdatum worden weergegeven.

Items die zijn gekocht bij andere winkeliers, waaronder warenhuizen, moeten worden teruggestuurd naar de winkel waar deze oorspronkelijk is gekocht en moeten worden onderworpen aan het terugkeerbeleid van de oorspronkelijke winkelier.